Daniel Stalpertstraat 97
1072 XD Amsterdam
tel +31 20 6790472

Website Consignatie

Uw meubelstuk op onze website?

Mocht u een mooi meubelstuk of designvoorwerp willen verkopen, kunt u ons dat laten weten. Ofwel we kopen het direct van u in en nemen het mee, of u laat ons op uw locatie uw stuk(ken) professioneel fotograferen tegen onze eigen neutrale achtergrond zodat wij deze gedurende een bepaalde periode op onze zeer goed bekeken website kunnen plaatsen.

Vanwege de goede klanten via de website in met name het buitenland -denk onder meer aan de VS, Engeland, Frankrijk en Japan- is de kans heel groot dat uw stuk snel verkocht wordt. We spreken met u van tevoren een vaste prijs of een bepaald percentage van onze verkoopprijs af. Op het moment dat uw stuk online verkocht is en de koper z'n betaling overgemaakt heeft, maken wij uw verkoopprijs direct aan u over (of betalen desgewenst contant) en komen het meubelstuk ophalen. Wij dragen dan zorg voor de verdere afwikkeling en het transport.

Dit is een manier voor u om in contact te komen met onze goede vaste klanten en fanatieke designverzamelaars in binnen- en buitenland. Zo kunt u én meer verdienen aan de verkoop van uw designmeubels en u hoeft niet te onderhandelen of moeilijke afspraken met eventuele kopers te maken.